Hva tilbyr jeg?

Jeg tilbyr en individuelt tilpasset plan for blant annet overvekt, undervekt, graviditet, spedbarnsernæring, diabetes, mage- og tarmsykdommer og ernæring til eldre. Du får en kostholdsplan for 4 uker, tilpasset dine behov og dine mål for å kunne oppnå bedre helse.

Etter første kontakt vil jeg gjerne vite litt om deg, din helse og dine kostholdsvaner. Du får blant annet et kostholdsskjema der du blir bedt om å fylle ut det du spiser og drikker i 4 dager; det vil si 3 ukedager + 1 helgedag. Ut i fra dette gjør jeg en grundig analyse og utvikler en plan for 4 uker som du skal følge, og som viser deg hvile endringer du kan gjøre i hverdagen for å lykkes. Det er viktig at jeg får vite så nøyaktig som mulig hva du inntar i løpet av de 4 dagene for å vite hva vi kan endre, så husk å skrive opp alt du spiser. Uansett om det er en pastill eller en kopp kaffe. Vær ærlig med deg selv og med meg, så får du et bedre resultat.

Et viktig poeng ved å kontakte meg, uansett om det er for å få generell veileding eller en kostholdspakke, er å forstå at du må endre livet ditt for å oppnå resultater. Det kan være både små og større endringer i hverdagen som kan føles utfordrende i begynnelsen. Etterhvert som du lærer og merker hvordan kroppen din reagerer på forandringene ved et endret kosthold, vil dette gå enklere. For at disse resultatene skal vedvare, er det viktig at du prøver å fortsette med det du har lært i løpet av de 4 ukene. Tenk langsiktig, ikke se etter raske løsninger. Dette er ikke en diett eller kortsiktig løsning. Det er en plan som får deg til å se hvilke endringer som kan gjøres og hva som kreves for å holde på de endringene og oppnå en bedre helse. Jeg tilbyr en livsstilsendring.

Foruten kostholdspakken kan du også bestille en konsultasjonstime uten kostholdsplan for 4 uker. Denne timen kan gjennomføres personlig på kontor, via mail eller Skype. Da vil jeg på forhånd motta litt informasjon om deg, dine kostholdsvaner og din helse. Dette går vi gjennom sammen og du får konkrete råd og tiltak som du kan gjennomføre for å kunne oppnå bedre helse.

Virker dette interessant? Kontakt meg for en uforpliktende prat eller en enkel konsultasjon via e-mail eller telefon, og så finner vi ut av dine mål sammen.